Iedereen heeft in het leven te maken met spanningen en problemen. Dat is normaal en veelal kunnen we dit goed hanteren. Het hoort bij het leven. De spanningen en of problemen kunnen soms zo groot of hardnekkig zijn, dat we er klachten van krijgen.

Als er een samenhang is tussen uw klachten en de wisselwerking tussen de mensen in uw leven, dan kan systeemtherapie een goede behandelmethode zijn. Dit kan in de vorm van partnerrelatietherapie, gezinstherapie of individuele therapie. 

 

Is er sprake van dusdanig ernstige problematiek waarbij ingeschat wordt dat er meer nodig is dan therapie binnen de geplande afspraken, bijvoorbeeld dat er gebruik gemaakt moet kunnen worden van crisis contacten, dan is praktijk de Boer hiervoor niet geschikt.

 

Er wordt in de praktijk alleen gewerkt met geplande afspraken. Mochter onverhoopt buiten de therapieafspraak een acute hulpvraag zijn, dan zult u contact op moeten nemen met uw huisarts of huisartsenpost.

 

 

 

 

 

Bij milde relatieproblemen of wanneer u wilt blijven investeren in uw relatie, dan is een relatiecursus misschien ook een optie. Zie hiervoor tabblad cursussen.

 

Wanneer je wil investeren in jezelf als ouder en hiermee meer rust en plezier wil ervaren in het ouderschap en partnerschap, dan is misschien een training Mindful ouderschap iets voor jou/jullie. Zie hiervoor tabblad curssusen.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Contactgegevens:


Praktijk de Boer

De Bempte 38

7141 LN  Groenlo

 

E-mail: info@praktijkdeboer.nl

Tel: 06-40070400

Aangesloten bij: